Jouw medewerkers in beweging

Gemotiveerd, energiek en fris van geest zijn voorwaarden om goed te presteren. Dit is voor zowel in vrije tijd als in de grootste dagbesteding het werk. “A strong body makes a strong mind”.
 
Hoe hoger je fysiek belastbaar bent des te beter ben je mentaal belastbaar. Het is algemeen bekend dat je na een goede nachtrust weer gereset bent, je bent weer fris van geest en bent in staat nieuwe informatie op te nemen en productief te werken. Dit zelfde effect heeft een juiste training op ons lijf. Het leeg maken van het hoofd heeft een enorm positief effect op daadkrachtig werken.
 
De laatste jaren werk(t)en we naar grote tevredenheid samen met internet bureau Holder, Bettyblocks, Woeler, uitzendbureau YoungCapital en grond- weg en waterbouw bedrijf Schadenberg.
 
Er worden topprestaties gevraagd in het bedrijfsleven, zorg dan ook dat men in topvorm is. Het is mogelijk dat je voor een periode kiest waarin algemene en specifieke doelen worden nagestreefd of er word gekozen voor op zich staande activiteiten. 
 
Benieuwd wat dit kan betekenen voor uw onderneming? Geheel vrijblijvend ga ik het gesprek aan. 
Bedrijfstraining

Bedrijfstraining

Jouw medewerkers in beweging
  • Volledig op maat
  • Sportieve en gezonde boost
  • Eenmalig of terugkerend

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op