6 weekse beginnerscursus

Bootcamp-4

Je kent het wel, je wilt graag beginnen met sporten maar je denkt al gauw dat het niveau te hoog is. Daarom speciaal deze Start to Bootcamp cursus van 6 lessen. Het doel van deze cursus is om je op een veilige en verantwoorde manier te begeleiden naar de reguliere lessen.

Informatie: De Start to Bootcamp lessen zullen plaats vinden vanaf zondag 24 september 2017 om 10:45 uur bij Recreatieterrein De Weijver. De lessen zullen 60 minuten duren en na afloop ontvang je een kopje thee en kunnen we de les evalueren. We gaan werken aan een goede loop- conditie en -techniek (na 6 weken kun je minimaal 20 minuten hardlopen). Er is veel aandacht voor balans, core stabiliteit en kracht. We zorgen voor de juiste uitvoering van o.a. lunges, squats, burpees en we zullen je bekend maken met o.a. de Kettlebell, de TRX, Battle Ropes, Bosu Ball en Slamballs. Ook ontvang je huiswerkopdrachten, die je online via een App kunt bekijken.

Kosten: De kosten zijn €50,- voor 6 lessen. Na 6 lessen ben jij klaar om mee te doen aan de reguliere lessen (elke zondag ochtend om half 10).

Data: 24 september, 1, 8, 15, 22, 29 oktober. Wanneer je een keer niet mee kan doen kun je na de cursus een keer meedoen met de reguliere les om 09:30 uur.

Schrijf je nu in!

Naam*

E-mail*

Per wanneer starten

Bijzonderheden/blessures

Overige opmerkingen

Start-1

Bootcamp

Bootcamp is een total body work out voor mannen en vrouwen, ongeacht niveau. Met Bootcamp werk je aan uithoudingsvermogen, kracht, power, balans en stabiliteit. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht.