1 op 1 topbegeleiding

Is het volgende herkenbaar: gebrek aan motivatie en/of kennis, onzeker over de juiste stappen, wil je snel resultaat, wil je een goede controle op houding en techniek, wil je je vooruitgang testen, wil je een gezonde levensstijl, wil je het maximale uit een training halen? Kortom wil je je doelstellingen behalen? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis introductiegesprek.

Waarom Personal Training?

Een personal trainer is een beweeg expert. Het is juist in deze tijd, waarin minder bewegen in het algemeen centraal staat, er meer en meer behoefte is aan een expert: de personal trainer. Als personal trainer werk ik aan de hand van het OPT (optimale prestatie training) model. Aan de hand van dit model kan een trainingsprogramma worden opgesteld voor elk persoon met elk doel.

Doelstellingen kunnen zijn:

Vetpercentage verlagen; strakker in je vel; meer kracht- spiermassa opbouwen; je fitter willen voelen; uithoudingsvermogen verbeteren; betere coördinatie, stabiliteit en houding; van klachten afkomen; meer plezier en afwisseling in je training. Iedereen kan een andere doelstelling hebben. Je doelstelling kan veranderen naar mate de tijd vordert. Doordat je 1 op 1 traint met een personal trainer, die de juiste kennis heeft en je kan motiveren, kan hierop ingespeeld worden en kan er sneller en beter resultaat worden behaald.

Disbalansen

Het minder bewegen brengt met zich mee dat we te maken hebben met structurele disbalansen in het lichaam en dus de kans op blessures groter is als ooit te voren. Als personal trainer ga ik op zoek naar deze disbalans in het lichaam. Denk aan onder ontwikkelde rugspieren en verkorte heupbuigers door het vele zitten in ons dagelijks leven. Wanneer een disbalans wordt aangepakt zul je merken dat je makkelijker gaat bewegen en de kans op blessures aanzienlijk is verminderd. Dus veilig opweg naar jouw doel!

10 lessen personal training is inclusief voedingsadvies op maat. Vraag nu een gratis introductiegesprek aan!

Personal Training

Personal Training

1 op 1 topbegeleiding
  • Gratis introductie gesprek
  • Inclusief voedingsadvies op maat
  • Gebaseerd op jouw doelstellingen

42,50 per training

Neem contact op