A strong body makes a strong mind…

Overmij-header

Bedankt voor je interesse. Mijn naam is Joost Molenaar. Van jongs af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Het begon als turner in de top van Nederland. Na deze periode van fanatiek sporten wist ik zeker dat ik in de sport werkzaam wilde zijn. Met veel enthousiasme ronde ik mijn opleiding CIOS af maar ik wilde me nog verder verdiepen in les en leiding geven. Daarom ben ik begonnen aan de HBO opleiding ALO. Deze heb ik ook succesvol afgerond. Inmiddels ben ik ook NASM gecertificeerd Personal Trainer en officieel looptrainer, opleiding van de Atletiekunie.

Ik ben 14 jaar werkzaam geweest in een middelgroot sportcentrum. Dit is begonnen als fitnessinstructeur maar is uitgebreid naar een managementfunctie. Ik merkte dat mijn passie en interesse steeds meer ging naar het heel doelgericht begeleiden van mensen. Om deze reden ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Ik ben gedreven om mensen met de meest uiteenlopende doelstellingen (te denken aan gezondheid, fitheid, afvallen maar ook weer de zin in sport terug vinden) te helpen. Mijn stijl is vernieuwend, enthousiast, pittig maar ook zeker leuk uitdagend.

Ik vind dat er tijdens deze trainingsperiode ook veel aandacht moet zijn voor een juist voedingspatroon, hierin adviseer ik jou. Ik merk dat dit het verschil kan maken op de weg naar jouw doelstelling.

Tijdens een gratis intake gesprek maken we kennis en schets ik een beeld van de trainingen gebaseerd op jouw doelstelling. Wacht niet langer, kom in actie: voor iedereen mogelijk!

A strong body makes a strong mind…

Volg mij

Contact

Naam*

E-mail*

Vraag/Opmerking

Behaalde opleidingen